• MEESTER, notitieblok, pen & kaartje
  MEESTER, notitieblok, pen & kaartje

  Leuke notitieblok met print en de tekst ' Briefje van de meester '.Als je van zwartwit papierwaren en stationery houdt, is dit notitieblok een must. Aangevuld met een pen speciaal voor de meester ' Deze meester is een topper '…

  € 6,95
 • MEESTER, onderzetter & kaart
  MEESTER, onderzetter & kaart

  Een leuke kaart met de tekst ' Bedankt voor dit schooljaar '.Samen met een onderzetter voor een kopje koffie of thee met de tekst ' De leukste MEESTER '.Het pakketje wordt geleverd als op de foto, al mooi ingepakt.

  € 4,50
 • MEESTER, notitieblok & onderzetter
  MEESTER, notitieblok & onderzetter

  Leuke notitieblok met print en de tekst ' Things to do '.Samen met een onderzetter voor een lekker kopje koffie of thee.

  Met de tekst ' Jij bent een SUPER MEESTER '.

  Het pakketje wordt geleverd als op de foto, al mooi ingepakt.

  € 5,95
 • MEESTER , notitieblokje, potlood & vergeet-me-nietjes
  MEESTER , notitieblokje, potlood & vergeet-me-nietjes

  Leuke post-it blokje met de tekst ' Hé meester, vergeet mij niet! '.Als je van zwartwit papierwaren en stationery houdt, is dit post-it blokje een must. Aangevuld met een potlood met de tekst ' Voor de tofste meester '.Samen met…

  € 5,95
 • MEESTER, notitieblok & sleutelhanger
  MEESTER, notitieblok & sleutelhanger

  Leuke notitieblok met print en de tekst ' Spiekbriefjes van de meester '.Het boekje bevat 50 pagina's om al je taken af te strepen.

  Als je van zwartwit papierwaren en stationery houdt, is dit notitieblokje een must. Aangevuld met…

  € 7,50
 • MEESTER, blikje mintjes & kaartje
  MEESTER, blikje mintjes & kaartje

  Een blikje met mintjes met de tekst ' Leukste MEESTER '.Altijd handig voor in de tas.

  Leuk ingepakt in een cadeaudoosje en een kaartje.

  Met de tekst ' Bedankt MEESTER '.

  € 4,50
 • MEESTER opener & kaart
  MEESTER opener & kaart

  Een leuke kaart met de tekst ' Bedankt toffe MEESTER! Voor dit leuke schooljaar! ' waarop je een leuke herinnering van de meester in kunt vullen.Samen met een leuke opener ' De stoerste MEESTER dat ben jij ''Het pakketje wordt…

  € 5,95
 • MEESTER opener & kaart
  MEESTER opener & kaart

  Een leuke kaart met de tekst ' Bedankt MEESTER voor dit fijne schooljaar! ' waarop je een leuke herinnering van de meester in kunt vullen.Samen met een leuke opener ' De stoerste MEESTER dat ben jij ''Het pakketje wordt geleverd…

  € 5,95
 • MEESTER, opener & kaart
  MEESTER, opener & kaart

  Een leuke kaart met de tekst ' Bedankt toffe meester voor dit leuke schooljaar '.Samen met een opener ' De stoerste meester dat ben jij ' .Het pakketje wordt geleverd als op de foto, al mooi ingepakt.

  € 5,95
 • MEESTER, opener & kaart
  MEESTER, opener & kaart

  Een leuke kaart met de tekst ' Jij bent de tofste meester '.Samen met een opener ' Bedankt meester voor dit fijne schooljaar '.Het pakketje wordt geleverd als op de foto, al mooi ingepakt.

  € 5,95

Meester

Feestpret - dé plek voor speciale cadeaus voor geweldige meesters!

Hier vind je een uitgebreide collectie aan cadeautjes om de waardering te tonen aan die bijzondere meesters die elke dag het verschil maken in het leven van kinderen. Of je nu op zoek bent naar een attent bedankje aan het einde van het schooljaar, een verjaardagsgeschenk of gewoon om je dankbaarheid te uiten, wij hebben precies wat je zoekt.

Bij Feestpret begrijpen we hoe belangrijk meesters zijn in het leven van kinderen. Ze inspireren, begeleiden en creëren een veilige leeromgeving waarin kinderen kunnen groeien. Daarom willen we je helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor iedere meester!

Onze collectie omvat een breed scala aan cadeautjes die speciaal zijn geselecteerd voor meesters. Van pennen en onderzetters tot notitieboekjes, elk cadeau is met zorg gekozen om meesters te laten zien hoezeer ze gewaardeerd worden.

Bestellen bij Feestpret is eenvoudig en snel. We zorgen ervoor dat je cadeau zorgvuldig wordt verpakt en binnen korte tijd bij jou wordt bezorgd, zodat je het aan de meester kunt geven!

Toon je waardering en verras die geweldige meesters met een bijzonder cadeau van Feestpret. Ontdek nu onze uitgebreide collectie op voor meesters en verras ze met een leuk cadeau!

Feestelijke groeten,

Het Team van Feestpret

© 2015 - 2023 Feestpret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel